جستجو

بازدید نماینده عمان از توانمندی‌های کشاورزی دهاقان؛ امیدواری برای گسترش همکاری‌ها

نماینده کشور عمان به دعوت انجمن تولیدکنندگان گل و گیاهان زینتی استان اصفهان، روز هشتم اردیبهشت ۱۴۰۴ از ظرفیت‌ها و مجموعه‌های تولیدی شهرستان دهاقان بازدید کرد و نسبت به آغاز همکاری‌های علمی، فنی و صادراتی میان دو کشور ابراز امیدواری نمود.

به گزارش پایگاه خبری دهاقانی‌ها، نماینده کشور عمان در روز هشتم اردیبهشت ۱۴۰۴، به دعوت انجمن تولیدکنندگان گل و گیاهان زینتی استان اصفهان، از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های کشاورزی شهرستان دهاقان بازدید کرد.

در ابتدای این بازدید، نماینده عمان از شرکت‌های کشت بافت و تولیدکنندگان بذر سیب‌زمینی «رویان فدک» دیدن کرد و با اشاره به قابلیت‌های علمی و فنی این شرکت‌ها، ابراز امیدواری نمود که پس از انعقاد قراردادها، همکاری‌های علمی و فنی میان ایران و عمان به‌سرعت آغاز شود.

بر اساس این گزارش، در ادامه بازدیدها، نماینده عمان از مجموعه تولید گل آلستر دامون به مدیریت مهندس فخار، مجموعه تولید گل لیلیوم لادیشو (برادران جهانگیری) و مجموعه تولید گل رز زنده گل سپاهان بازدید کرد. همچنین بازدید از مجموعه سورت و بسته‌بندی سبزی و صیفی شرکت تعاونی گلخانه‌داران دهاقان و مجموعه تولید سازه‌های گلخانه‌ای «خودسازه گلشن» در شهرک صنعتی دهاقان انجام شد.

نماینده عمان در حاشیه این بازدیدها، ضمن تأکید بر ظرفیت‌های کشاورزی شهرستان دهاقان، اعلام کرد: «امیدواریم همکاری‌های کشاورزی میان سلطنت عمان، انجمن تولیدکنندگان گل و گیاهان زینتی استان اصفهان و سایر تشکل‌های فعال کشاورزی شهرستان دهاقان به‌زودی وارد مرحله اجرایی شود.»

مهندس حمزه محمدیان، دبیر انجمن تولیدکنندگان گل و گیاهان زینتی استان اصفهان، در گفت‌وگو با پایگاه خبری دهاقانی‌ها اظهار داشت: «تشکل‌های صنفی دیگری نیز در شهرستان دهاقان فعال هستند که توانایی پیوستن به تفاهم‌نامه‌های دوجانبه آینده را دارند.» وی افزود: «بررسی‌ها نشان می‌دهد فضای همکاری مثبتی میان فعالان اقتصادی حوزه کشاورزی دو کشور ایجاد شده و به زودی شاهد صادرات محصولات و تولیدات اعضای انجمن به عمان و کشورهای همسایه خواهیم بود.»

محمدیان نقش شهرستان دهاقان را به دلیل حضور بزرگ‌ترین تولیدکنندگان کشور در این منطقه، «نقشی سرنوشت‌ساز» در تحقق تفاهم‌نامه‌ها دانست.

عباس خادم‌الفقرا، مسئول تیم حقوقی انعقاد تفاهم‌نامه و دبیر انجمن تولیدکنندگان نشای کشور، نیز در این باره گفت: «تفاهم‌نامه امضا شده علاوه بر صادرات اقلام گیاهی و صنعتی، شامل بندهایی در زمینه صادرات نیروی کار، خدمات فنی و مهندسی، برگزاری دوره‌های آموزشی و دیگر موارد است.»

وی با اشاره به وجود بند محرمانگی اطلاعات تجاری در این تفاهم‌نامه، از ارائه جزئیات بیشتر خودداری کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *