اعظم محمودی، مدیر پژوهش و فناوری واحد دهاقان در گفتگوی خود با پایگاه خبری دهاقانیها بیان کرد: منصور حقیقتیان و احمدرضا یلمهها، با ۲۲۲ استناد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان را در ردیف جدول دانشگاههای پر استناد کشور در سال ۱۴۰۲ و تنها پژوهشگران پر استناد دانشگاههای استان اصفهان قرار دادند.
او افزود: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) یک سامانه اطلاعرسانی علمی است که درصدد رتبهبندی دانشگاههای ایران و جهان اسلام و تجزیه و تحلیل مجلات علمی کشورهای اسلامی بر اساس معیارهای علم سنجی معتبر اسلامی میباشد. این موسسه از سال گذشته اقدام به شناسایی پژوهشگران پر استناد علوم انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری نموده و پژوهشگران پر استناد در بازه زمانی ۱۰ ساله معرفی میشوند. معیار انتخاب پژوهشگران در این فهرست، تعداد استنادهای صورت گرفته به تولیدات علمی آنها است.
محمودی در بخش دیگری از گزارش خود در خصوص چگونگی انتخاب افراد از سوی این پایگاه بیان داشت: برای قرار گرفتن در فهرست پژوهشگران برتر، کلیه فعالیتهای علمی ۱۰ ساله اخیر در سطح بینالمللی ازجمله تعداد مقالات، تعداد استنادها، تعداد مقالات پر استناد، تعداد استناد به مقالات پر استناد، مورد بررسی قرار گرفته و همچنین مسائلی نظیر، رعایت اصول اخلاقی در پژوهش، رعایت میزان خوداستنادی در حد قابلقبول و نیز مقالات بازپسگیری شده در انتخاب یک پژوهشگر از فهرست پژوهشگران برتر مؤثر میباشد.
مدیر پژوهش و فناوری واحد دهاقان ضمن اعلام آمار پایگاه استنادی علوم جهان اسلام خاطرنشان کرد: در گزارش منتشر شده از سوی موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام در آذر ماه ۱۴۰۲، تعداد ۴۲۴ نفر پژوهشگر پراستناد در گستره علوم انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری شناسایی و در ۱۶ حوزه موضوعی علوم انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری طی ده سال گذشته (۱۴۰۰-۱۳۹۱) دستهبندی شدهاند. دانشگاه آزاد اسلامی از این تعداد ۲۳ پژوهشگر را به خود اختصاص داده است.
محمودی در پایان تصریح کرد: در استان اصفهان منصور حقیقتیان، دانشیار و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان با ۱۶۱ استناد در حوزه جامعهشناسی و علوم سیاسی و احمدرضا یلمهها، استاد تمام و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان با ۶۱ استناد در حوزه زبان و ادبیات فارسی در لیست ۲۳ نفری پژوهشگران پراستناد قرار دارند. قابل ذکر است که هر دو نفر برای دومین سال پیاپی به عنوان پژوهشگر پراستناد معرفی شدند که تنها اعضای منتخب در استان اصفهان میباشند. در کارنامه پژوهشی منصور حقیقتیان تعداد ۱۷۰ عنوان مقاله و ۶ جلد کتاب تالیف و ترجمه دیده می شود و محقق ساعی، احمدرضا یلمهها نیز ۱۸۷عنوان مقاله و ۳۲جلد کتاب را در سوابق پژوهشی خود دارد.