به گزارش پایگاه خبری دهاقانیها به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان دهاقان در اولین روز از اجرای این طرح همزمان با کل استان در قالب تیم های دو نفره با حضور بازرسان بهداشت محیطِ شبکه های قطب جنوب استان اصفهان و با تشکیل 6 اکیپ از مراکز و اماکن عمومی حساس شهرستان دهاقان (با حضور کارشناسان بهداشت محیط شبکه های، شهرضا، سمیرم، مبارکه و دهاقان) و بمنظور بررسی وضعیت واحدهای تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی حساس از نظر شرایط و ضوابط بهداشتی و ایمنی وسلامت محصولات غذایی اجرا شد.
لازم به ذکر است در این طرح مقدار زیادی مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته جمع آوری شد.